Αποδράσεις

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο της Δράσης που στοχεύει στη στήριξη ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου του τουρισμού, με τη δημιουργία επαρκούς ρευστότητας για την επανεκκίνηση της οικονομικής τους δραστηριότητας, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Οι παραλίες τις περιοχής Φαναρίου, Αρωγής και Μέσης είναι εξαιρετικές, με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και διαθέτουν τρείς γαλάζιες σημαίες. Κατά μήκος της παραλιακής ζώνης υπάρχουν πολλά beach bar που διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό και service για να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκεται ο οικισμός Φαναρίου, με το γραφικό λιμάνι και πολλές εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης, ταβέρνες και μπαράκια.

Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο είναι χαρακτηρισμένη ως προστατευόμενη και έχει ενταχθεί στο δίκτυο NATURA 2000 για τη διαφύλαξη και την διατήρηση των σπάνιων πτηνών που καταφεύγουν στην περιοχή.

Εξαιρετική εμπειρία για τους λάτρεις της φύσης η επίσκεψη στο παρατηρητήριο πουλιών και στο περιβαλλοντικό πάρκο.

Σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων βρίσκεται η ιστορική Μαρώνεια, ένας ιστορικός οικισμός τριγυρισμένος από ελαιώνες εκατοντάδων ετών, και από τους ονομαστούς αμπελώνες.

Συνδυασμός βουνού και θάλασσας με ιδιαίτερους αρχαιολογικούς χώρους και το εξαιρετικό ιστορικό αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας, την σπηλιά του Κύκλωπα και το Μουσείο Ταβανιώτη.

Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκονται τα ιστορικά Άβδηρα, όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρος, το Μουσείο των Αβδήρων και το Εθνικό Πάρκο Α.Μ.Θ. στην παραλία Μυρωδάτου Αβδήρων.