Υπηρεσίες

Η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο της Δράσης που στοχεύει στη στήριξη ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου του τουρισμού, με τη δημιουργία επαρκούς ρευστότητας για την επανεκκίνηση της οικονομικής τους δραστηριότητας, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διαθέτει εστιατόριο το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλοξενουμένων αλλά και των επισκεπτών τις περιοχής. Στο εστιατόριο μπορεί κανείς να γευθεί τις υπέροχες Θρακιώτικες γεύσεις, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και κρασιά της περιοχής.

Ωράριο λειτουργίας

Πρωινό 7:30-10:30
Μεσημεριανό 1:00-4:00
Δείπνο ελαφρύ

Στο καφέ μπαρ του ξενοδοχείου που λειτουργεί συνεχώς, εντός του ξενοδοχείου αλλά και εκτός, στον υπέροχο κήπο και δίπλα στην πισίνα μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα πίνοντας τον καφέ σας και το βραδινό ποτό σας.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος και ασφαλής παιδότοπος φιλοξενεί τους μικρούς μας φίλους προσφέροντας ώρες ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

Οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει και προσφέρουν στους χώρους του ξενοδοχείου ειδικές υπηρεσίες σχετικά με κοινωνικές εκδηλώσεις και τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας (γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις και παιδικά πάρτυ).

Διαθέτει ιδιόκτητο και ασφαλές parking για τους πελάτες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει και πισίνα για περισσότερες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης εντός ξενοδοχείου.